Αρχική Σελίδα Νέα

Κίνα SHENZHEN MJK ELECTRONICS CO.,LIMTED εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
Κίνα SHENZHEN MJK ELECTRONICS CO.,LIMTED Πιστοποιήσεις
Κίνα SHENZHEN MJK ELECTRONICS CO.,LIMTED Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Συνεργαστήκαμε με τους από το 2006. Τα περίπτερα αφής 47 ιντσών τους είναι πραγματικά στην υψηλή εμφάνιση και τη σταθερή ποιότητα.

—— Picado Freddy

Αυτοί από την έκθεση καντονίου και πήγαμε έπειτα στο εργοστάσιό τους. Αναπτύσσουν πολλά νέα σχέδια. Φαίνονται μεγάλοι και η ποιότητα είναι επίσης υψηλή!

—— Watvani Fiumi

Είμαστε σε Newyork.We ικανοποιούμε για τα μόνιμα προϊόντα πατωμάτων τους. Σκέφτομαι ότι θα αγοράσουμε πιό το 2015.

—— Philip Elithop

Η επιχείρηση OU έχει τοποθετήσει τις διαταγές σε MJK πολλές φορές. Αναπτύσσουν και παράγουν όλα τα ψηφιακά στοιχεία επίδειξης συστημάτων σηματοδότησης LCD στην καλή ποιότητα.

—— Chris

Επισκεφτήκαμε το εργοστάσιό τους πολλές φορές. Το κινεζικό εργαστήριο γούστων good.haha.Their τσαγιού είναι πολύ μεγάλο και τα προϊόντα είναι πραγματικά μεγάλα!

—— Miguel Tirado

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς η μηχανή δικτύων λειτουργεί;

Πώς η μηχανή δικτύων λειτουργεί;

[2019-05-05 14:27:54]
Software/CMS Πώς η μηχανή δικτύων λειτουργεί; Για το διαφημιστικό φορέα δικτύων, μπορούμε να σας προσφέρουμε την πλήρη λύση, όχι μόνο το υλικό αλλά και το σύστημα διαχείρισης λογισμικού. Η μηχανή με WIFI ή 3G μπορεί αυτοκίνητο να μεταφορτώσει το περιεχόμενο από Διαδίκτυο για τον πελάτη που διαφημίζε... Διαβάστε περισσότερα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Canton Fair

Canton Fair

[2018-03-24 14:45:06]
Αγαπητοί πελάτες, Με το παρόν έγγραφο ειλικρινά προσκαλούμε σας και τους αντιπροσώπους επιχείρησής σας για να επισκεφτούμε το θάλαμό μας στο δίκαιο κέντρο καντονίου από τις 15 Απριλίου ως τις 19 Απριλίου 2018. Είμαστε ένας από τους κατασκευαστές ειδικευμένους στην ψηφιακή επίδειξη συστημάτων σηματοδ... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1